Winkelen, eten en drinken op Eindhoven Airport // overzicht

Qua winkelen, eten en drinken zit je op Eindhoven Airport wel goed. Het winkelaanbod bestaat uit filialen met mode, lifestyle, boeken, tijdschriften, magazines, sieraden of gewone boodschappen. De meeste winkels op Eindhoven Airport bevinden zich in de terminal, voor de security. Deze winkels zijn dus voor iedereen toegankelijk! Dit geldt ook voor het eten en drinken. Na de security is er nog één winkel; dit is de B&S Shop Fly, je kunt na de security eten en drinken bij de Farm Food & Drinks.

Winkels op Eindhoven Airport voor de security

AKO (Nederlandse en internationale boeken, tijdschriften, magazines)
Boeken, tijdschriften, magazines, de AKO heeft het allemaal. Een uitgebreid assortiment in Nederlandse en internationale tijdschriften, kranten en boeken. AKO is marktleider op dat gebied! Wat leesvoer is ideaal voor in het vliegtuig, waar meestal geen WiFi-hotspot te vinden is. Er is verder nog tabak te vinden, loterijen en kraskaarten. Ook kun je er terecht voor zoetwaren en andere accessoires voor op reis.

Aviflora (hello goodbye-winkel met een Hollands tintje)
De enige echte hello goodbye-winkel op Eindhoven Airport: Aviflora. Bloemen, rozen en ballonnen. Zeg iemand op een persoonlijke manier gedag, of haal iemand op en verras hem of haar! De winkel heeft ook nog eens een Hollands tintje, want er zijn ook veel souvenirs uit Nederland te vinden.

Before Take Off (travelaccessoires)
De Before Take Off winkel heeft veel voor tijdens de reis. Koffers, tassen en andere travelaccessoires. Er zijn verschillende topmerken te vinden in deze winkel, en dat tegen een prima prijs! Dus heb je eigenlijk nog die ene laptoptas nodig? Dan ga je naar de Before Take Off!

Victoria’s Secret
Je ziet ze tegenwoordig op steeds meer luchthavens ter wereld; de beroemde lingerie van Victoria’s Secret. De vestiging op Eindhoven Airport zorgt ervoor dat winkelen op vliegveld Eindhoven ook echt goed mogelijk wordt. Het is een beauty & accessoires winkel met onder andere een panty-bar. Groot is de winkel niet, volledig zeker wel!

Victoria’s Secret is een van de nieuwste winkels op Eindhoven Airport. Het werd geopend op 13 april 2017 en was toen het vierde filiaal in Nederland.

RITUALS
Het bekende merk RITUALS heeft ook een eigen winkel in de terminal van Eindhoven Airport. Ze verkopen home en body cosmetics, met geuren geïnspireerd door eeuwenoude Oosterse tradities, met hulp van ’s werelds beste parfumeurs. Het merk bestaat nog maar sinds het jaar 2000, maar is in veel Nederlandse huishoudens niet meer weg te denken!

House of Seasons
Een fashion winkel met elk seizoen een andere uitstraling. House of Seasons is een lifestyle winkel met allerlei kleine leuke dingetjes. Voor veel mensen een van de favoriete winkels op Eindhoven Airport!

Winkels op Eindhoven Airport na de security

B&S Shop Fly
Een duty-free winkel zoals je bent gewend. Parfum, zonnebrillen, de nieuwste technologische snufjes, drank en luxe chocolade. Het is een van de grootste winkels op Eindhoven Airport. Let wel op dat de drank gesealed wordt en niet geopend mag worden totdat je bent aangekomen. Naar bepaalde bestemmingen is het niet eens toegestaan om de drank mee te nemen. Wil je het zeker weten? Vraag dan een medewerker of het überhaupt kan.

Eten & drinken op vliegveld Eindhoven voor de security

Naast het winkelaanbod op Eindhoven Airport, kun je ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner!

AH to go
De puur Hollandse AH to go kent iedereen wel. Een snelle hap, of juist een verse smoothie met een lekkere fruitsalade. De dochterketen van Albert Heijn heeft ook een vestiging op het vliegveld en biedt niet alleen de vaste werknemers van de luchthaven een dagelijkse lunch, ook zeker bezoekers kunnen er terecht om er na de vakantie een Hollandse snack te halen.

Farm Food & Drinks
Farm Food & Drinks vindt je onder andere op de benedenverdieping van het vliegveld. Het is te vinden voor de security, rechts van de check-in desks en daarmee aan de rechterkant van de Self Service bagage check-in. Hier kun je alleen koffie en een simpel broodje kopen. Na de security (scroll naar beneden) is het uitgebreider.

La Place
Op de eerste etage vind je een La Place restaurant. Dichtbij La Place vind je ook het panoramaterras van Eindhoven Airport. Hier kun je een ontbijtbuffet, een stevige lunch of een uitgebreid diner nuttigen.

Upstairs
De bar van het Tulip Inn Eindhoven Airport heet Upstairs. Deze bevindt zich zoals verwacht op de eerste etage van de terminal. Drink een drankje terwijl je uitkijkt op de terminal. Het is toegankelijk voor iedereen, je hoeft dus niet in het hotel te slapen om van de bar gebruik te kunnen maken. Om Upstairs te vinden kun je het beste de borden van het Tulipp Inn Hotel volgen, zoals hier op de afbeelding links.

Tulip Inn Eindhoven Airport voor ontbijt
Wil je liever een ontbijtbuffet? Dan kun je hier ontbijt halen. Ben je een gast van Tulip Inn en vertrek je zo vroeg dat het ontbijtbuffet nog niet is geopend, dan verzorgd het hotel een ontbijtbuffet to go voor jou.

Starbucks
De koffieketen Starbucks heeft vestigingen over de hele wereld en dan mag een Starbucks op Eindhoven Airport natuurlijk niet ontbreken. Starbucks is de eerste winkel aan de rechterkant als je de terminal binnenloopt, er is ook een Starbucks buitenterras.

Eten & drinken na de security

Farm Food & Drinks
Na de security is het enige eten en drinken dat je kunt kopen te halen bij Farm Food & Drinks. Relatief is het niet heel duur, lekker is het wel. Haal hier drinken, eten en zelfs volledige maaltijden. Een echt driegangendiner is het natuurlijk niet, maar voor een maaltijd op vliegveld Eindhoven is het zeker wel volledig genoeg!